Herroepingsrecht


U heeft het recht uw bestelling tot 60 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. 

De kosten voor retour van bij u thuis tot bij ons worden integraal gedragen door ROINGR LTD,  op voorwaarde dat dit gebeurt met de retourlabel die wij u toesturen. *

Neem hiervoor contact met ons op via het Retourformulier, zodat wij u een retourlabel kunnen doormailen. *

Retours verstuurd via een andere vervoerder betalen wij de retourszendingskosten niet terug. *

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om hygiƫnische redenen kunnen wij geopende verpakkingen niet aanvaarden.

Om gebruik te maken van dit recht kan u uw aanvraag doorsturen via het Retourformulier, onderaan de site "Retourneren" .

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is, dit wil zeggen in originele verpakking en ongeopend. 


Ontvangen wij het product of de producten van uw herroeping niet binnen de 30 dagen na uw herroeping, annuleren wij de herroeping, tenzij u kan aantonen dat onze vervoerder het stuk kwijtgeraakt is en er een onderzoek loopt bij onze vervoerder. Terugsturen via een andere vervoerder gebeurt op risico en kosten van de consument. *


* Voor volgende landen gebeurt het terugsturen na herroeping op kosten en risico van de ROINGR LTD : Belgie, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Verenigd Koninkrijk.